-Επιστροφή στη Νέα Υόρκη. Αντί για Μανχάταν, είπα να το «πάω» λίγο παραπέρα και κάπως έτσι, βρεθήκαμε στα Brooklyn Heights. Μία γλυκιά επιστροφή που το ένιωσα like home. 

-Και επειδή ακριβώς βρεθήκαμε στο Μανχάταν, δεν μπορούσε να λείπει και ένα μικρό κλείσιμο του ματιού της τριλογίας. Τα easter eggs είναι πως η Σαμ εργάζεται στο Crumbs (ιδιοκτησία της Κίρστεν από το Ένα Βράδυ) και τα γενέθλια της Χλόι έγιναν στο Rich (ιδιοκτησία του κολλητού του Τζέισον από το Ένα Βράδυ).

-Το Black Tap και το Big Daddy’s είναι πραγματικά μαγαζιά που βρίσκονται κοντά στην Times Square και το κτήριο Flat Iron αντίστοιχα.

-Υπάρχουν πολλές κρουαζιέρες που ξεκινούν από το λιμάνι της Νέας Υόρκης και έχουν εξωτικούς προορισμούς. Η συγκεκριμένη που αναφέρεται στο βιβλίο είναι 7η ήμερη. Δύο ημέρες μέχρι τη Φλώριντα, ύστερα δύο ημέρες στις Μπαχάμες και επιστροφή στη Νέα Υόρκη.

-Το βιβλίο γράφτηκε από τον Μάρτιο 2020 έως το τέλος Απριλίου του 2020. Εν μέσω Lockdown. Τα περισσότερα κεφάλαια γράφτηκαν στην αυλή με ένα (ή και δύο) Aperol Spritz.

-Θυμάμαι πως πήγαινα για περπάτημα και στη μία ώρα αυτή το μόνο που σκεφτόμουν είναι η εξέλιξη των χαρακτήρων και σημείωνα στο κινητό μου διάφορες σκηνές.

-Το τραγούδι του βιβλίου είναι σίγουρα το The Night We Met από Lord Huron.

-Στο Spotify έχω δημιουργήσει μία λίστα με μουσική που θέλω να ακούω όταν γράφω. Η λίστα συμπεριλαμβάνει alternative ροκ κομμάτια και μπαλάντες pop συγκροτημάτων.

-Ο Κόνορ εργάζεται ως κειμενογράφος. Η μεγάλη έμπνευση για το περιβάλλον και τα γραφεία αντλήθηκε (το μαρτυρώ χωρίς ντροπή) μετά από έναν μήνα binge watching των 7 seasons του Mad Men.